Hae kesätöitä Vänöstä! 

Vänö Vänner ry palkkaa yhteistyössä OP Raaseporin kanssa yhden 15-17-vuotisen nuoren kesätöihin (tänä vuonna täytettävä 15 mutta ei vielä 18). Tehtävään kuuluu avustaa luontopolkujen hoidossa, johon liittyy oksien keräämistä, raivausta, ruohonleikkuuta ja kylttien uusimista. Kylätalolla ruohonleikkuuta ja siistimistä. Frisbeegolfradan ja geokätköjen tarkastamista ja ylläpitotyöt.

Työn kesto on 60 tuntia ja tehdään kuuden viikon jaksona. Noin 1-2 päivää viikossa, enintään 6h päivässä. Työ alkaa viikolla 25 ja loppuu viikolla 30. Työ suoritetaan Petra Gripenbergin kanssa joka myös vastaa kysymyksiin työtehtävistä (soitto tai whatsapp-viesti 040 5509312). Sää vaikuttaa työpäiviin joten toivomme joustavuutta nuorelta.

Vapaasti muotoiltu työhakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: marika.modig@gmail.com. Viimeistään 14.4.2023 Kaikki hakijat saavat viestin kun olemme tehneet valinnan.

Lue enemmän OP Raaseporin kesätyökampanjasta täältä, tästä löytyy myös vinkkejä mitä kannattaa ajatella kun kirjoittaa työhakemusta. Palkka on 400 euroa 60 tunnin työstä.

Infoa OP Raaseporin kesätyökampanjasta

 

Kesä 2023 – Vänössä tapahtuu

2.7. Vänö Päivä

16.7. Puuvenepäivä

Retki puuveneillä salaiselle kohteelle.